در مقالات قبلی به طور کامل در خصوص سئو صحبت شد. در این مقاله در خصوص سئو وب سایت به طور کلی صحبت میشود. نکاتی در خصوص اینکه کل وب سایت و نه فقط یک تک صفحه را چگونه بهینه سازی کنیم، ارائه میشود. بعد از انتخاب کردن کلمات کلیدی مناسب سئو، قبل از تولید محتوا، گزینههای زیادی هست که میتوانید انجام دهید. بنابراین باید خوب فکر کنید تا بهترین اقدامات را انجام داده و بهترین نتیجه را بگیرید. قبل از اینکه شروع کنید، باید این سه نکته را در ذهن داشته باشید:
- وب سایت شما در مورد چیست؟
- هدف وب سایت شما چیست؟
- چقدر متعهد هستید؟
هنگامی که بر این سه موضوع تسلط یافتید، پس از آن زمان اقدام برای سئو وب سایت است.
نکات سئو وب سایت
برای سئو وب سایت خود به طور کلی برای موتورهای جستجو، باید نکات اصولی و پایهی زیر را انجام دهید:
۱- وب سایت باید یکپارچه باشد.
وب سایت شما در هر موردی که باشد، باید یکپارچه باشد. میتوان از هر موضوعی در وب سایت نوشت ولی یکپارچگی آن حفظ نمیشود. بهتر است روی یک موضوع خاص تمرکز شود و مطالبی در مورد همان موضوع از زوایای مختلف نوشته شود. این گام بسیار مهم است. بنابراین قبل از انتخاب هرگونه موضوع و نوشتن هرگونه محتوا، بهتر است کمی در مورد کلمات کلیدی جستجو کنید. کلمات کلیدی پر کاربرد را انتخاب کنید تا هنگام جستجوی کاربران، به راحتی سایت شما در نتایج جستجوی موتورها نشان داده شود.
۲- در قسمتهایی که اهمیت بسیاری دارند، به کلمات کلیدی اشاره کنید.
کلمهی کلیدی خود را در موضوع سایت، نام دامنه، توضیحات، تگها، دسته بندی بلاگ، عناوین صفحات و محتوای صفحه به کار ببرید. اگر بر روی وردپرس کار میکنید، بسیاری از موارد ذکر شده را میتوانید در تنظیمات وردپرس و یا از طریق یک پلاگین مانند All in One SEO Pack استفاده کنید. این کار تاثیر بسیار زیادی در گرفتن نتیجهی بهتر در سئو وب سایت شما دارد.
۳- در وب سایت خود به دیگر صفحات درونی خود لینک بدهید.
بسیاری از سیستمهای مدیریت به صورت خودکار این کار را انجام میدهند. ولی اگر شما این کار را انجام نمیدهید، بهتر است در روند کار خود تغییر ایجاد کنید. در محتوای جدیدی که وارد وب سایت خود میکنید مهمترین صفحات قبلی خود را لینک مستقیم بدهید. حتی میتوانید به صفحهی اصلی و خدمات خود در خصوص آن موضوع لینک مستقیم بدهید.
۴- ساختار لینک دائمی (permalink) که شامل کلمات کلیدی باشد، استفاده کنید.
برخی سایتها برای نشان دادن صفحات از اعداد استفاده میکنند که این لینک دائمی را زشت جلوه میدهد. هرگز این کار را انجام ندهید. این کار برای سئو وب سایت بسیار مضر است و همچنین در وب سایت نیز اصلا ظاهر زیبایی ایجاد نمیکند. از یک ساختار URL که شامل متن است استفاده کنید و اطمینان حاصل کنید که حتما از کلمات کلیدی در ساختار URL استفاده میکنید. بنابراین به جای داشتن یک صفحه با URL زیر:
https://uprock.net/?p=12
بیشتر باید به این شکل نشان داده شود:
۵- هر چیزی که باعث کاهش سرعت سایت شما میشود را حذف کنید.
سرعت بارگذاری صفحات اینترنتی در سئو وب سایت از اهمیت فوق العاده بالایی برخوردار است. برای سئو وب سایت و گرفتن رتبهی بالا در موتورهای جستجو، باید هر چیز غیر ضروری که باعث کاهش سرعت وب سایت شما میشود را حذف کنید. این ممکن است شامل music players، تصاویر بزرگ، گرافیکهای فلش و پلاگینهای غیر ضروری باشد.
۶- از کلمات کلیدی در تصاویر استفاده کنید.
کلماتی که عنوان سایت را در بر دارند را در عنوان تصویر، توضیحات و تمامی ویژگیهای ALT وب سایت خود به کار ببرید. همچنین اگر فایلها کلمه کلیدی اصلی شما را نشان نمیدهند، باید نام فایلها را مجددا عنوان گذاری کنید.
۷- وب سایت خود را به دیگر وب سایت ها با محتوای مربوط لینک بدهید.
شما میتوانید این کار را با افزودن لیست وبلاگ، لیست لینک و یا صفحات منابع در صفحهی خود انجام دهید. باید این کار را به طرز محسوسی انجام دهید زیرا هر لینک خارجی یک “رای” برای سایت دیگر محسوب میشود. اگر شما این کار را به خوبی انجام دهید و کاربران بر روی لینکهای شما کلیک کنند، این کار به موتورهای جستجو اطلاع میدهد که شما در زمینهی موضوعی که ارائه دادهاید، یک وب سایت قابل اعتماد هستید.
۸- دائما وب سایت خود را به روز کنید.
به روز کردن سایت از جمله نکات بسیار مهم در زمینهی سئو وب سایت است. سایتهایی با محتوای پویا اغلب رتبه بندی بالاتری نسبت به دیگر وب سایت ها با محتوای ایستا دارند. به همین دلیل است که وبلاگها و دایرکتوریها در موتورهای جستجو به خوبی عمل میکنند. آنها به طور دائم از طریق بارگذاری محتوای جدید در حال به روز رسانی هستند. با به روز کردن وب سایت خود و سئو وب سایت ، رتبه بندی وب سایتتان را در موتورهای جستجو بالا ببرید.
۹- از ایندکس شدن وب سایت خود در موتورهای جستجو اطمینان حاصل کنید.
بسیاری از موتورهای جستجو به صورت اتوماتیک محتوای شما را پیدا کرده و ایندکس میکنند، ولی روی این کار آنها حساب نکنید. باید مطمئن شوید که موتورهای جستجویی نظیر گوگل، بینگ و یاهو سایت شما را پیدا کرده و ایندکس کنند. در این صورت است که کاربران سایت شما را پیدا خواهند کرد.
۱۰- از دیگر وب سایت ها بخواهید تا در سایتشان لینک شما را بدهند.
این موضوع در سئو وب سایت بسیار بسیار حیاتی و ضروری است. فقط مشکل اینجاست که این چیزی نیست که دائما در کنترل شما باشد. به جز تولید محتوای عالی، تنها چیزی که شما میتوانید انجام دهید این است که کدام روش بهتر کار میکند.
از مشاورینی کمک بگیرید که وب سایتهای دیگر را متقاعد کنند که لینک شما را در سایتشان قرار بدهند. بنابراین محتوای شما باید کافی و مفید باشد. همچنین باید شروع به ارسال مهمان به دیگر وبلاگها بکنید. صرف نظر از آنچه که شما انجام میدهید، بدانید که لینکهای ورودی برای سئو وب سایت شما بسیار حیاتی هستند.
۱۱- دست از تغییر دادن نام دامنه ی سایت خود بردارید.
سن URL وب سایت شما یک فاکتور بزرگ در رتبه بندی سایت شماست. بنابراین دقت بیشتری در این زمینه به خرج دهید و آگاه باشید. اگر هر ۶ ماه یک وبلاگ جدید راه اندازی کنید، وب سایت شما هرگز آن پیشرفتی را که باید ببیند، نخواهد دید. وب سایت شما هرگز در رتبه بندی موتورهای جستجو جایگاه بالایی نخواهد گرفت زیرا دیگر آن وب سایت پس از مدتی وجود خارجی نخواهد داشت. پس از عوض کردن دامنه نیز، تا موتورهای جستجو بخواهند رتبه بندی کنند، مجدد تغییر نامی صورت میگیرد و همین باعث میشود که وب سایت رتبه بندی نشود. پس برای سئو وب سایت خود و افزایش رتبه بندی آن، دست از تغییر نام دادن دامنه بردارید و هرآنچه هست را بهبود ببخشید.
۱۲- مثل ربات ننویسید.
هر آنچه در بالا گفته شد اهمیتی نخواهد داشت اگر شما محتوایی تولید کنید که گویی نویسندهی آن یک ربات بوده است. چیزهای زیادی بنویسید، گامهای بالا را دنبال کنید، صبور باشید و به زودی نتیجه را خواهید دید. بسیاری از شما وبلاگ نویسی را بلدید ولی ممکن است بسیاری از گامهای بالا را به صورت عکس به کار ببرید. گامهایی که گفته شد را به خوبی به کار ببرید وپس از آن، زمانی که این کار را انجام میدهید، میتوانید شروع به نوشتن مداوم محتوا بکنید.
ثبت ديدگاه