اگر با سایت و وبلاگ کار کرده باشید، احتمالا عبارت سئو ورد پرس به گوش شما خورده است. اما برای بسیاری این عبارت کمی گنگ به نظر میرسد! یا حداقل درک آن شاید کمی مشکل به نظر برسد! اما واقعیت این است که این موضوع اصلا پیچیده نیست، اگرچه بسیار حیاتی و مهم است. اگر شما هم احساسِ نیاز میکنید که درمورد این مهمترین مسالهی اساسی برای کارتان اطلاعاتی داشته باشید، پس این محتوای سئو ورد پرس ما را از دست ندهید.
این محتوای مقدماتی با زبانی بسیار ساده، اولین مسائل درمورد سئو ورد پرس را با شما در میان میگذارد. به زودی سئو ورد پرس پیشرفته را هم به شما ارائه خواهیم کرد.
قبل از پرداختن به مساله اصلی، ذکر یک نکته ضروری است. راهکارها و مواردی که همواره درباره این موضوع در اختیار شما قرار گرفتهاند بسیار ساده، ضروری و کارآمد هستند. اما باید بدانید که انجامِ صحیحِ آنها بسیار ضروری است. هرگونه سوءبرداشت نسبت به هرکدام از راهکارها، منجر به نتیجهی غلط میشود. ما در این محتوا روش صحیحِ انجام هر کدام را به شما گفتهایم، به نحوی که مشکلات آتی برای شما پیش نیاید.
سئو ورد پرس مقدماتی
برچسبهای عنوان
برچسب عنوان در حقیقت یکی از مهمترین معیارهای سئو داخلی است که به شما کمک میکند تا به موتورهای جستجو بگویید که سایت شما در چه مورد است. در نسخههای قدیمیِ ورد پرس برچسبهای عنوان را با نام عنوانِ پست نمایش میدادند. از آنجایی که صفحه اصلیِ سایت شما بر اساس نامِ سایتِ شما رتبهبندی شده، با قرار دادن نامِ سایت در اول عنوان کمکی به خودتان نکردهاید. چون نیازی ندارید که بیش از یک بار آن را رتبه بندی کنید.
پیشنهادِ ما به شما این است که به کلی اسم برند خود را از برچسبهای عنوان در پستهای وبلاگ خود حذف کنید. این یک راهِ امتحان شده است و قطعا به شما جواب خواهد داد. در این صورت ترافیک ورودی سایت شما نیز افزایش خواهد یافت. شما اصلا نیاز ندارید که برندِ خود را در همهی عنوانها در بلاگ خود ذکر کنید.
شما میتوانید در این راستا پلاگین All in One SEO Pack را دانلود و نصب کرده. این را بدانید که مهمترین عنوانها برای صفحه اصلی و مطالب بلاگ هستند.
توضیحات متا
زمانی که سایتی را در گوگل جستجو میکنید، قسمتِ کوچکی از توضیحات سایت را زیرِ آدرس سایت میبینید. برای کنترل این مساله، میتوانید توضیحات متا را برای سایت خود شخصیسازی کنید. همچنین میتوانید کلمات کلیدی خود را در توضیحات متا آورده و به موتورهای جستجو بگویید که سایت شما درباره چیست.
طی چند سالِ گذشته کلمه کلیدی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده است. علت این است که موتورهای جستجو راههای کمی برای بررسی سایتها داشتند. اکنون که تکنولوژی بسیار پیشرفت کرده است، راههای بهتری برای رتبهبندی و کشف ارتباطات ایجاد شده است.
پیشنهاد ما این است که حتما کلمه کلیدی مورد نظرتان را در توضیحات متا بیاورید. میتوانید قسمت “dynamic” در بخش کلمات کلیدی در پلاگین All in One SEO Pack فعال کنید.
از انجایی که محتواها همواره در حالِ پیشرفت و بهبودی هستند، ایده خوبی به نظر نمیآید که روند کارها را اتوماتیک به حال خود رها کرد. بهترین توضیحات دست نوشته هستند و پلاگیتی وجود دارد که به شما اجازه میدهد از این نوشتهها برای پیکربندی محتوای خود استفاده کنید. پلاگین Headspace این امکان را فراهم میآورد که قسمت توضیحات متا به طور اتوماتیک بر اساس توضیحاتِ دستهبندی پر شود.
پیوند یکتا
پیوندها همان لینکهای محتوای شما میباشند. در ابتدا به صورت پیشفرض همان عنوانی که برای پست خود گذاشتهاید، در پیوند یکتای شما قرار میگیرد. اما میتوانید آن را عوض کنید. البته بهتر است برای عنوانهای فارسی، معادل انگلیسی آنها را قرار دهید. در غیر این صورت آدرس شما چیزی شبیه این خواهد بود: http://www.sitename.com/%D8%A8%D8%B1%DA
پیشنهاد ما این است که ترجیحا از معادل انگلیسی آن استفاده کنید. مطمئنا شما هم دوست ندارید کسی آدرس صفحهای از سایت شما را این گونه ببیند.
برخی دوست دارند که در پیوند از دستهبندی استفاده کنند. مثلا https://www.uprock.net/seo/what-is-seo/. اما توصیه میشود تا آنجا که ممکن است پیوند را کوتاه بنویسید و از درازنویسی پرهیز کنید.
تمرکز بر روی یک عبارت کلیدی
اگر برند خیلی مشهوری ندارید، ایدهی خوبی است که سعی کنید تمرکز سایت خود را بر یک عبارت کلیدی که میتواند ترافیک بیشتری برای سایت شما به دست آورد، قرار دهید. اکثر سایتها در پایانِ مطلب خود لینکهایی به صفحه اصلی قرار میدهند. ایده بسیار خوبی است که این لینکها را بر اساس کلمه کلیدی مورد نظرتان بهینه کنید تا مورد پسند موتورهای جستجو قرار بگیرد. یک ابزار مناسب برای فهمیدن این که مخاطبان شما چه عباراتی را جستجو میکنند Google external keyword tool است.
زمانی که عبارت کلیدی را به دست آوردید، میتوانید در موارد زیر از آن استفاده کنید:
- برچسب عنوان در صفحهی اصلی
- تیتر سایت
- لوگو سایت
- به عنوان متن مرجع در لینکها برای سایر سایتها
اولین و آخرین مورد از این لیست مهمترین موارد هستند که به شما کمک میکنند رتبه بالاتری کسب کنید.
فعال کردن پینگبکز (pingbacks)
یک راه برای دریافت لینکهای بیشتر، که بسیار برای افزایش رتبه سایتتان مهم است، لینک دادن به سایر افراد است. عموما اگر شما از سایتی در سایتِ خود حمایت کنید، آن سایت هم متقابلا از شما حمایت خواهد کرد. به خصوص اگر در یک زمینه کاری فعالیت داشته باشید.
پیشنهاد ما این است که این گزینه را در ورد پرس خود فعال کنید، البته اگر به طور پیشفرض فعال نباشد. میتوانید این موضوع را از قسمت تنظیمات>گفتوگوها و با تیک زدن سه مورد اول صفحه انجام دهید.
استفاده از ویژگی Alt
موتورهای جستجوگر گوگل بسیار زیاد به تگ alt که بر روی عکسها گذاشته میشود اهمیت میدهند. این اهمیت انقدر زیاد است که نه تنها میتواند به عکس شما رتبه بالایی بدهد، بلکه در ارتقا رتبه سایت شما نیز بسیار موثر است.
اگر شما عکسی را در پست خود با نام “سئو ورد پرس” ذخیره کنید، حتی اگر در مطلب شما هرگز کلمه “سئو ورد پرس” تکرار نشده باشد، در صورت جستجوی کاربران، صفحهی شما برای نتایج “سئو ورد پرس” ظاهر میشود.
پیشنهاد ما به شما این است که برای عکسی که در مطلب خود میگذارید، حتما از نامِ کلمه کلیدیِ متن استفاده کنید.
برچسب alt راهی است که توسط آن به موتورهای جستجو بگویید که عکس شما دربارهی چیست. بنابراین این راه نه تنها کمک میکند عکسِ شما ترافیک بیشتری دریافت کند، بلکه به ارتقا رتبه سایت شما نیز قطعا کمک میکند.
لینک داخلی
لینک داخلی به بیان ساده یعنی از یک پست در بلاگ خود به پستی دیگر در بلاگ خود لینک بدهید. برای مثال در این مطلب در مورد سئو ورد پرس مقدماتی، به مطلب “سئو چیست و چه ضرورتی دارد؟” لینک میدهیم که مطلب دیگری در بلاگ ما است. این لینک داخلی نامیده میشود.
پیشنهاد ما این است که در هر صفحه از بلاگ خود به سایر صفحات بلاگ لینک بدهید. این کار نه تنها برای بهبود سئو بسیار موثر است، بلکه به کاربران این امکان را میدهد به طور کامل و بدون نقص با مطالب شما آشنا شوند. در نهایت این کار تعدادبازدید از صفحات شما را هم افزایش میدهند.
با www یا بدون www
در اکثر سایتها دو راه برای دسترسی به سایت وجود دارد. زمانی که نام سایت را وارد کنید با دو حالت روبرو میشوید: https://www.uprock.net/ یا https://uprock.net/ .
به طور پیشفرض، ورد پرس این تغییر مسیر را برای شما کنترل میکند. برای این کار از ریدارکت (Redirect) 302 استفاده میکند. این دستور یک نوع اطلاع رسانی به گوگل است که یعنی تغییر موقتی خواهد بود و دائمی نیست. اما اگر شما میخواهید دائمی باشد باید از دستور Redirect 301 استفاده کنید.
شما میتوانید انتخاب کنید که گوگل کدام یک را در لیست ابزارهای گوگل وبمستر نشان دهد. این که سایت شما با www نشان داده شود یا نه، کاملا بستگی به خودتان دارد. اما برای هرکدام ضروری است که دستورِ مورد نیازش وارد شود.
شما احتمالا با جستجوی یکی از عبارات زیر به این مطلب برخوردهاید. در صورتی که مطلب مورد نظر شما در اینجا نیست، میتوانید کلمات زیر را در قسمت جستجو بررسی کنید.
سئو حرفه ای، سئو، سئو چیست، سئو رایگان، سئو وو، مشاوره سئو، مرکز تخصصی سئو، افزایش سئو، سرویس سئو، ابزار سئو، سئو جوملا، هاست سئو، سئو خارجی، یادگیری سئو، سئو چیست pdf، پکیج سئو، سئو در جوملا، آموزش وردپرس، آموزش طراحی سایت با وردپرس، آموزش کار با وردپرس، فیلم آموزش وردپرس، آموزش کامل وردپرس، آموزش طراحی سایت وردپرس، آموزش رایگان وردپرس، آموزش کار با وردپرس فارسی، آموزش حرفه ای وردپرس.
ثبت ديدگاه